PSG krenuo u borbu za Ronalda

Portugalac u PSG-u?

PSG krenuo u borbu za Ronalda

Paris Saint-Germain će učiniti sve da u narednom periodu svoje redove pojača sa sjajnim Cristianom Ronaldom, prenose francuski mediji. 

Čelnici aktuelnog šampiona Francuske već su započeli pregovore sa Realom oko dovođenja Cristiana Ronalda, a cijeli transfer trebao bi se finalizirati tek naredne godine.

Predsjednik 'kraljevskog kluba' Florentino Pérez ne želi naglo oslabiti svoj tim, te vjeruje da će slavni portugalski nogometaš i za godinu dana biti vrijedan velikog transfera. 

Paris Saint-Germain je u posljednje vrijeme jedan od glavnih igrača na polju velikih transfera. To potvrđuje i podatak da je u posljednje tri godine za dovođenje Cavanija, Luiza, Moure, Silve, Pastorea, Marquinhosa i Lavezzija potrošeno skoro 330 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, za dovođenje Cristiana Ronalda još su zainteresovani Los Angeles Galaxy i Manchester United, ali šanse da u ovom prijelaznom roku napusti Real Madrid su gotovo minimalne. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.