PSG nema konkurenta u Francuskoj

Kup Francuske

PSG nema konkurenta u Francuskoj

E. Škorić
Teme:

PSG je poprilično lako stigao do pobjede nad Lyonom (3:0) u meču osmine finala Kupa Francuske.

Parižani dominiraju u Francuskoj, kako u ligi, tako i u kup takmičenjima. Večeras su na svom stadionu nogometaši PSG-a očitali lekciju Lyonu.

Gosti iz Lyona dobro su se držali nekih 60-ak minuta, a onda su se raspali. Ibrahimović je pokazao kakav je majstor - zabio je dva gola u razmaku od četiri minute i tako je riješio putnika u četvrtfinale.

Rabiot je 15 minuta prije kraja postavio konačnih 3:0. Lyon u posljednje dvije godine nije slavio protiv PSG-a, a u Parizu su Lavovi zadnji put slavili još u martu 2012. godine.

Kup Francuske, osmina finala: 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG - Lyon 3:0 (Ibrahimović 63, 67, Rabiot 75)


Zlatan Ibrahimovic pogodio mrezu Lyona prsima paylaşan: ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi