PSG neporažen u Londonu
Foto: EPA

Remi Arsenala i PSG-a

PSG neporažen u Londonu

M. Šljivak

Derbi grupe A Lige prvaka odigrali su na Emiratesu u Londonu Arsenal i PSG, a na kraju u ovom meču pobjednika nije bilo, 2:2.

Slab meč u prvom poluvremenu je odigrao Arsenal. PSG je to iskoristio, te je preko Edinsona Cavanija poveo s 1:0 nakon 18 minuta igre.

Iz jedine šanse u prvom dijelu Topnici su poravnali. Dosuđen je penal u nadoknadi vremena, a Olivier Giroud je precizan za 1:1.

Komičnim autogolom Verrattija u 60. minuti Arsenal je poveo s 2:1, ali je konačnih 2:2 postavio Lucas u 77. minuti.

Rezultat je lako mogao biti i drugačiji. PSG je imao nekoliko velikih šansi, ali je na kraju meč završen bez pobjednika.

Drugi meč ove grupe između Ludogoretsa i Basela nije donio golove (0:0).

Grupa A:

Arsenal - PSG 2:2

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ludogorets - Basel 0:0



Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije