PSG nudi novac i Cabayea za Miralema Pjanića

Parižani ne odustaju od dovođena Pjanića

PSG nudi novac i Cabayea za Miralema Pjanića

Prema pisanju italijanskih medija PSG je vrlo odlučan u svojoj namjeri da na Park prinčeva dovede veznjaka Rome i naše reprezentacije Miralema Pjanića.

Mediaset čak piše da bi PSG u transfer mogao čak uključiti i odličnog veznjaka francuske reprezentacije Yohana Cabayea koji je u klub stigao prije dva mjeseca iz Newcastle Uniteda.

PSG je u januaru želio dovesti u svoje redove našeg reprezentativca, ali ga Roma nije pustila. Međutim, pariški klub ne odustaje od kupovine jednog od najboljih mladih veznjaka na svijetu.

Nedavno je PSG Romi ponudio Javiera Pastorea i novac za Pjanića, ali italijanski klub je saopštio da takva ponuda nije za razmatranje. Sada Parižani nude ,mnogo boljeg i skupljeg Cabayea.

Na nedavnom derbiju francuskog fudbala između PSG-a i Marseillea u svečanoj loži Parka prinčeva sjedio je i Pjanić, pa francuski mediji pišu kako je Pjanić vrlo zainteresovan za povratak u Francusku gdje je već igrao za Metz i Lyon.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.