PSG odredio cijenu za Matuidija

Šta će reći u Juventusu?

PSG odredio cijenu za Matuidija

Vezni fudbaler PSG-a Blaise Matuidi nalazi se na meti Juventusa, koji u Francuzu vidi idealnu zamjenu za Paula Pogbu.

Nakon što je ponajbolji fudbaler Stare dame preselio u Manchester United za 105 miliona eura, u Torinu su se okrenuli dovođenju novog pojačanja na njegovoj poziciji a prvi izbor je Matuidi.

Iz PSG-a su nedavno poručili da Matuidi (29) nije na prodaju, ali čini se da bi ipak mogao u Juventus. Kako navode inostrani mediji, PSG je odredio cijenu od 40 miliona eura.

Poznato je da Juventus nije želio ponuditi više od 28 miliona eura, ali će u Torinu biti primorani dublje posegnuti u džep žele li vidjeti sjajnog fudbalera u crno-bijelom dresu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti