PSG odredio posebnu cijenu za Neymarov dres

Nova zvijezda kluba

PSG odredio posebnu cijenu za Neymarov dres

Brazilski as Neymar od danas je nova zvijezda PSG-a. 

Građani Pariza i navijači PSG-a u delirijumu su nakon dovođenja jedne od najvećih zvijezda savremenog fudbala, a redovi za kupovinu njegovog dresa već su dugi nekoliko desetina metara.

Naravno, čelni ljudi PSG-a shvatili su da od prodaje Neymarove "desetke" mogu zaraditi ogroman novac, pa su odredili veoma zanimljive cijene. Naime, u njihovom Fan shopu od jutros možete kupiti Neymarov dres i to po posebnim cijenama.

Za obični PSG-ov dres navijači moraju izdvojiti 64,95 funti, dok će za Neymarovu "desetku" i njegovo ime na leđima morati da izdvoje 13 funti više. Što se tiče "Vapord" verzije koju igrači nose na terenu, navijači će izdvojiti 99,95 funti za obični dres bez broja i imena, a za Neymarov dres također 13 funti više.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno, niko od njih ne stoji u redu danas kako bi kupili obični dres, već je svima želja samo Neymarova "desetka". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi