PSG odustao od Ronalda, sada žele Neymara

Brazilac na meti prvaka Francuske

PSG odustao od Ronalda, sada žele Neymara

E. Čaušević

Čelnici Paris Saint Germaina saopštili su da su odustali od dovođenja Cristiana Ronalda, ali da sada imaju namjeru da dovedu zvijezdu Barcelone Neymara.

FIFA je jučer u naredna dva prelazna roka zabranila Real Madridu transfere, pa je teško očekivati da će kraljevski klub prodati svog najboljeg igrača. Čelnici francuskog kluba saopštili su da su odustali od pokušaja dovođenja portugalskog fudbalera u PSG, te da će se sada okrenuti Neymaru.

Zlatan Ibrahimović će na kraju ove sezone najvjerovatnije napustiti PSG pa katarski vlasnici žele u tim dovesti igrača koji će preuzeti mjesto glavne zvijezde PSG-a. Neymar je najbolja opcija za PSG, ali su čelnici kluba svjesni da će ovaj transfer teško ostvariti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, PSG je spreman ponuditi pravo bogatstvo za brazilskog fudbalera, a ukoliko Barca odbije ponudu imaju spremne alternative. Na listi želja PSG-a nalazse se još Robert Lewandowski, Sergio Aguero, Marco Reus i Eden Hazard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi