PSG otkazao dokumentarac nakon ispadanja iz Lige prvaka

Sve je palo u vodu

PSG otkazao dokumentarac nakon ispadanja iz Lige prvaka

E. Čaušević
Teme:

PSG je u srijedu navečer na iznenađenje mnogih ispao iz Lige prvaka nakon poraza od Barcelone sa 6:1 u revanš meču osmine finala.

Aktuelni prvak Francuske u prvom meču slavio je sa 4:0 i vjerovatni je svaki član ove ekipe pomislio da je u ovom duelu sve riješeno. Koliko su u Parizu bili sigurni da idu dalje najbolje govori to da je klub zatražio od zvaničnog TV kanala PSG-a da snimi dokumentarni film.

Ovaj dokumentarac trebao je predstaviti priču o putu igrača francuske ekipe u Barcelonu, njihov dolazak, treninge, utakmicu i povratak u Pariz. Ipak, nakon šokantnog poraza čelnici kluba su zabranili da ovaj dokumentarac izađe u javnost.

PSGTV je potvrdio da je dokumentarni film trebao prikazan početkom naredne sedmice, ali da od toga neće biti ništa jer je otkazan. Baš šteta jer bi nakon svih tih dešavanja u Barceloni ovaj dokumentarac sigurno imao dosta veću gledanost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi