PSG pojačanja traži u Romi?

Parižani žele Manolasa

PSG pojačanja traži u Romi?

E. Čaušević

Čelnici Rome prije nekoliko dana izjavili su da će pokušati dovesti nekoliko pojačanja u januarskom prelaznom roku, ali isto tako su dodali da postoji mogućnost da bude odlazaka.

Već nekoliko sedmica špekuliše se o tome da će grčki reprezentativac Kostas Manolas napustiti Romu. Rimski klub ima nekoliko ponuda za ovog igrača, a najveći interes pokazali su Chelsea, Inter i Arsenal.

Ipak, mediji u Italiji prenijeli su danas da se za borbu za ovog igrača uključio i PSG koji je poručio da će platiti za Grka onoliko koliko Roma bude tražila. Manolas je ove sezone jedan od najvažnijih igrača kluba, a Luciano Spalletti je jasno poručio da mu je želja da on ostane na Olimpicu barem do kraja sezone.

Navodno, PSG je danas poslao zvaničnu ponudu za Manolasa i spreman je platiti 45 miliona eura za ovog fudbalera. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Grčki fudbaler je ove sezone u Seriji A odigrao 17 utakmica i upisao je jednu asistenciju. U Evropskoj ligi upisao je tri nastupa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi