PSG poslao ponudu za Lacazettea
Foto: EPA

Zamjena za Ibrahimovića

PSG poslao ponudu za Lacazettea

M. Šljivak

Francuski prvak PSG poslao je ponudu Lyonu za napadača Alexandrea Lacazettea.

Parižani su na kraju ove sezone ostali bez Zlatana Ibrahimovića. Glavni igrač tima s Parka prinčeva se odlučio na odlazak iz kluba, te se nekoliko imena spominju kao njegova potencijalna zamjena.

Čini se kako je Alexandre Lacazette najbliži tome da zamijeni Ibru u dresu pariškog kluba. Čelnici PSG-a su velikom rivalu Lyonu poslali ponudu vrijednu preko 50 miliona eura i tako su nadmašili ponudu West Hama.

Ranije je Lyon dobio ponudu Čekićara vrijednu 40 miliona eura, ali će na kraju o svemu odlučiti sam Lacazette, koji je i ove sezone igrao sjajno u dresu Lavova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Odigrao je 24-godišnji napadač ukupno 44 utakmice u sezoni, a postigao je 23 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi