PSG razbio Nantes na Parku prinčeva
Foto: EPA

Francuska liga, 13. kolo

PSG razbio Nantes na Parku prinčeva

Nogometaši Paris Saint-Germaina na svom Parku prinčeva slavili su uvjerljivu pobjedu nad Nantesom (4:1) u okviru 13. kola francuske Ligue 1. 

Parižani su dobro otvorili meč i zahvaljujući golovima Cavanije i Di Marije na odmor su otišli s prednošću od 2:0, a ofanzivna igra izabranika Unaija Emeryja viđena je i u drugom poluvremenu.

Tračak nade za goste bio je pogodak Nakoulme u 60. minuti, ali brzo su nestale sve nade u pozitivan rezultat, pošto je Pastore svega pet minuta kasnije povisio prednost, a onda je Cavani pred sami kraj postavio konačnih 4:1. 

Paris Saint-Germain je trenutno na prvom mjestu u francuskom šampionatu s šest bodova više u odnosu na Monaco, dok je Ranierijev Nantes na petom mjestu.

Ligue 1, 13. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG - Nantes 4:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti