PSG se uključio u trku za Belottija

I Francuzi žele sjajnog napadača

PSG se uključio u trku za Belottija

Ekipa PSG-a uključila se u trku za sjajnog napadača Torina Andreu Belottija. 

Belotti je prošle sezone igrao veoma dobro u Seriji A te je na kraju postigao 26 pogodaka i bio je treći strijelac lige. Obzirom da je još uvijek mlad i ima samo 23 godine, za njegove usluge zainteresovane su brojne ekipe i sigurno da se novac neće štedjeti.

Do sada se on najviše povezivao sa Manchester Unitedom i još nekim klubovima sa Otoka, ali u trku se uključio i PSG.

Naravno, poznata je stvar da Belotti u ugovoru ima otkupnu klauzulu od čak 100 miliona eura i PSG vjerovatno nije spreman platiti toliki novac, ali pitanje je da li bi Torino pristao na manju sumu. Francuski mediji prenose kako će PSG uskoro krenuti s pregovorima. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Belotti je prije Torina igrao za Palermo i Albion Leffe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi