PSG se žalio na kaznu, Zlatan će igrati protiv Nice?

Vraća se već u subotu?

PSG se žalio na kaznu, Zlatan će igrati protiv Nice?

Paris Saint Germain uložio je žalbu na suspenziju Zlatana Ibrahimovića zbog vrijeđanja suca i države. 

Disciplinsko tijelo francuske lige Ibrahimovića je kaznilo sa četiri utakmice suspenzije, ali zbog uložene žalbe švedski fudbaler na teren bi se mogao vratiti već u subotu kad Parižani gostuju kod Nice. 

Ibrahimović je na odluku o kazni reagovao na svoj način: "Cijela je situacija postala farsa, ovo je sramota za fudbal. Da su me barem suspendirali do kraja sezone da mogu na godišnji odmor", rekao je.

Podsjećamo, Ibrahimović je morao propustiti i večerašnji susret protiv Barcelone zbog crvenog kartona koji je dobio u uzvratnoj utakmici sa Chelseajem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti