PSG sprema bogatstvo za Sergija Aguera
Foto: EPA

Argentinac na listi želja

PSG sprema bogatstvo za Sergija Aguera

Bogati čelnici PSG-a na svom radaru imaju Sergija Aguera, argentinskog napadača koji trenutno nastupa za Manchester City.

Kako pišu inostrani mediji, Aguero se nalazi na vrhu liste želja PSG-a, koji bi u jednom od dva naredna prelazna roka trebao krenuti u pravu ofanzivu.

Aguero je najbolji igrač Cityja, ali se ove sezone ne nalazi u najboljoj formi. Argentinac je u deset odigranih utakmica u svim takmičenjima postigao samo tri gola, a mučio se i sa povredom.

Još uvijek nije poznato koliko su Parižani spremni ponuditi za Aguera, ali je sigurno da će cifra biti ogromna. Njegova vrijednost se procjenjuje na 60 miliona eura, premda nije isključeno da na adresu Građana stigne i još unosnija ponuda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.