PSG spreman prodati Di Mariju i Draxlera u januaru
Foto: EPA

Za sjajni dvojac ponestaje mjesta na Parku prinčeva

PSG spreman prodati Di Mariju i Draxlera u januaru

Francuski velikan PSG, navodno, planira prodati veći broj fudbalera na predstojećem zimskom prelaznom roku, a najatraktivnija imana koja će biti u "punudi" su sigurno Angel Di Marija i Julian Draxler.

Ove informacije donosi katalonski Mundo Deportivo, list koji je tokom ovog ljeta intenzivno povezivao Di Mariju s transferom u Barcelonu.

Prema navodima Mundo Deportiva, PSG u januaru želi prodati i Lucasa Mouru, Kevina Trappa, te Javiera Pastorea, jer se pretpostavlja da ovi igrači više nisu potrebni treneru Unaiju Emeryju.

PSG, naime, želi ove zime vratiti dio novca koji je potrošen na transfer Neymara i Mbappea, iako je Francuz, zvanično, stigao na jednogodišnju posudbu s obavezom otkupa ugovora. Parižani žele, što skorije, zaraditi nešto novca, kako bi pokušali ispuniti uvjete FIFA-inog Finansijskog fair playja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi