PSG spreman prodati Verrattija, on ne želi otići
Foto: EPA

Chelsea nudio 55 miliona funti

PSG spreman prodati Verrattija, on ne želi otići

M. Šljivak

Italijanski fudbaler Marco Verratti nema namjeru da napusti PSG.

Iako je francuski klub spreman da proda sjajnog veznjaka ovog ljeta, na kraju bi Italijan mogao biti taj koji će ih spriječiti u finalizaciji transfera.

Navodno je Chelsea ponudio 55 miliona funti za Verrattija. PSG je na transfer pristao, ali je 24-godišnji veznjak odbio da pređe u redove londonskog kluba.

Ovaj fudbaler se ranije povezivao s još nekim velikanima. Evropski mediji su pisali da bi mogao završiti u Barceloni ili Juventusu, ali kako stvari stoje, Verrattija ćemo i naredne sezone gledati na Parku prinčeva.

Reprezentativac Italije je član PSG-a postao 2012. godine. Stigao je iz Pescare za 12 miliona eura i ispostavio se kao pravo pojačanje za tim iz Pariza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ugovorom s bivšim prvakom francuske veže ga do juna 2021. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi