PSG spremio nevjerovatnu ponudu za Neymara

Žele Brazilca u Parizu bez obzira na cijenu

PSG spremio nevjerovatnu ponudu za Neymara

E. Čaušević

Čelnici Paris Saint Germaina spremni su da na ljeto u ekipu pokušaju dovesti napadača Barcelone Neymara.

Prema pisanju francuskih medija Laurent Blanc je spremio bogatu ponudu za Neymara kojeg aktuelni prvak Francuske želi dovesti u klub. Iako je primarni cilj bio Cristiano Ronaldo nakon zabrane transfera za Real Madrid, PSG se okrenuo Neymaru.

Navodno, PSG će na ljeto ponuditi blizu 300 miliona funti kako bi u tim namamili zvijezdu Barcelone. Na kraju sezone Zlatanu Ibrahimoviću ističe ugovor i on će  najvjerovantije napustiti PSG. Zbog toga katarski vlasnici u tim žele dovesti novu zvijezdu koja bi zamijenili Zlatana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je spreman da plati otkupnu klauzulu za Neymara koja iznosi nevjerovatnih 145 miliona funti. Uz to spremni su ponuditi nevjerovatnu platu s kojom bi Brazilac postao ubjedljivo najplaćeniji fudbaler u historiji fudbala. Navodno, sve to će PSG koštati oko 300 miliona funti. Zaista nevjerovatno...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi