PSG spremio ponudu za Ronalda

Portugalac napušta Real?

PSG spremio ponudu za Ronalda

Prema informacijama do kojih je došao španski list Marca, čelnici Paris Saint-Germaina krenuli su u akciju dovođenja Cristiana Ronalda. 

Nasser Al-Khelaïfi navodno je već spremio ponudu od 125 miliona eura za Portugalca, iako je teško vjerovati da će Real Madrid uopšte razmotriti mogućnost prodaje svog najboljeg igrača. 

Ronaldo je za šest godina u 'kraljevskom klubu' uspio oboriti mnoštvo klupskih rekorda, ali ima ambiciju da obori još jedan koji je u vlasništvu legendarnog Raula. 

Marca navodi da Ronaldo zbog opsesije rekordima sigurno ne bi pristao da napusti Real Madrid, dok ne postigne još 13 golova na gostujućim terenima kako bi stigao Raula, a za takav poduhvat će mu trebati možda i više od jedne sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.