PSG stavlja United na iskušenje bogatom ponudom

Žele Di Mariju

PSG stavlja United na iskušenje bogatom ponudom

E. Škorić

Francuski prvak PSG namjerava da kupi Angela di Mariju iz Manchester Uniteda.

Di Maria bi mogao da napusti Old Trafford poslije samo jedne sezone. Nije Argentinac opravdao očekivanja u Manchesteru, nije zbog toga ni sam zadovoljan, pa se nagađa da bi mogao da promijeni klub.

Za njega se od ranije zanima Bayern, kao i PSG. I Nijemci i Francuzi žele da otkupe njegov ugovor, ali su Parižani odvažniji i spremniji da dobro plate.

Sportski francuski dnevnik L’Equipe objavio je kako je PSG spremio 60 miliona eura, što bi moglo da bude dovoljno da United prihvati ponudu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Di Maria je trenutno na Copa Americi u Čileu sa reprezentacijom Argentine, te će protiv domaće selekcije igrati finale. 

Bivši igrač Rosarija, Benfice i Real Madrida je na Old Traffordu postigao tri gola u 27 odigranih mečeva. Crveni vragovi su ga kupili za 59.7 miliona funti, te je po dolasku dobio sedmicu, koju su u klubu nosili velikani poput Georgea Besta, Bryana Robsona, Erica Cantone i Davida Beckamam te kasnije Cristiana Ronalda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije