PSG-u samo bod na gostovanju kod Toulousea

Ligue 1, 8. kolo

PSG-u samo bod na gostovanju kod Toulousea

Fudbaleri PSG-a su 8. kolu Ligue 1 na gostovanju kod Toulouse odigrali neriješeno – 1:1.

Ipak, domaći su bili prvi koji su stigli u vodstvo, a već u 8. minuti za veliku radost navijača pobrinuo se Ben Yedder koji je matirao Sirigua.

Gosti su se dosta mučili, a u sastavu ekipe iz francuske prijestolnice nije bilo povrijeđenog Zlatana Ibrahimovića. Njegova zamjena Bahebeck istakao se u 33. minuti susreta kada je pogodio za izjednačenje rezultata na 1:1.

Ovim remijem PSG je ostao na drugoj poziciji s 14 osvojenih bodova, dok je Toulouse na poziciji broj sedam s 11 osvojenih bodova. Aktuelni šampion Francuske sada za prvoplasiranim Marseilleom zaostaje dva boda, a klub sa juga ove države tek treba da igra svoju utakmicu 8. kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.