"PSG-u treba još neko pored Ibrahimovića da osvoji LP"

Tako kaže legendarni fudbaler

"PSG-u treba još neko pored Ibrahimovića da osvoji LP"

PSG-u ove sezone u Ligi prvaka ide sjajno, a u posljednjem kolu će na Nou Campu tražiti bod(ove) za ostanak na prvom mjestu u grupi.

Mnogi već sada najavljuju PSG kao jedan od potencijalnih kandidata čak i za naslov prvaka Evrope, ali legenda nigerijskog fudbala ne misli tako.

"PSG je snažan ali mislim da se previše oslanjaju na jednog igrača. Jasno je da je Ibrahimović glavni, ali tu su potrebna bar još trojica ili četvorica vrhunskih igrača kako bi se osvojila Liga prvaka", rekao je Jay-Jay Okocha i obrazložio:

"Kada vam je jedan igrač toliko bitan, onda postoji velika mogućnost da ispaštate zbog toga. Ako on nije u formi, onda se to mnogo odrazi na tim. Međutim, definitivno se vidi pomak u odnosu na prošlu godinu. Napredovat će oni još".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.