PSG već našao zamjenu za Edinsona Cavanija?

Ne prepuštaju ništa slučaju

PSG već našao zamjenu za Edinsona Cavanija?

E. Čaušević

Urugvajski napadač Edinson Cavani ozbiljno razmišlja o tome da na kraju ove sezone napusti PSG.

Nakon što je Neymar stigao na Parki Prinčeva Cavani je pao u drugi plan i jasno je da mu se ne sviđa što više nije prva zvijezda ovog kluba. Cavani i Neymar sukobili su se već na samom početku sezone i jasno je da ovaj dvojac i nije u najboljem odnosu. Zbog toga se sve više špekuliše u francuskim medijima da će Urugvajac na kraju sezone napustiti PSG.

Navodno, Cavani je već poručio čelnicima kluba da na ljeto želi da promijeni sredinu, te da mogu tražiti zamjenu za njega. Kako pišu mediji u Francuskoj u PSG-u su se već "uhvatili" posla, te su bacili "oko" na Alvara Moratu koji je ljetos iz Real Madrida stigao u Chelsea. 

Što se Cavanija tiče poznato je da je interes za njega pokazao Manchester City, te da bi ga Guardiola volio vidjeti na Etihadu. No, pojavila se i špekulacija da je Urugvajac najbliži da se vrati u Napoli iz kojeg je stigao na Park Prinčeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi