PSG zaprimio bogatu ponudu za Cavanija

Ponuda iz Engleske

PSG zaprimio bogatu ponudu za Cavanija

E. Škorić

Chelsea je poslao ponudu PSG-u za urugvajskog napadača Edinsona Cavanija.

Kako javlja francuski Le 10 Sport, Chelsea je ponudio 50 miliona eura za Cavanija.

Parižani su postavili početnu cijenu za Cavanija 80 miliona eura, ali Plavci nisu spremni da izdvoje toliko novca za Urugvajca. 

Ponudili su 50 miliona eura, ali teško da će to zadovoljiti Parižane, koji nisu u najboljoj situaciji s napadačima, pošto je nedavno otišao i Zlatan Ibrahimović.

Mada, javna je tajna da Cavani želi da napusti PSG i da zaigra u nekoj od atraktivnijih liga kakve su engleska Premier liga i španska Primera.

Ukoliko ne uspiju da dovedu Cavanija, na Stamford Bridgeu će se posvetiti Romeluu Lukaku, a još se ne zna hoće li Diego Costa ostati u klubu, mada trener Antonio Conte tvrdi da mu vjeruje. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Za one koji nisu ranije pročitali, Costa se povezuje s bivšim klubom Atletico Madridom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti