PSG želi i Branislava Ivanovića
Foto: EPA

Napušta Chelsea?

PSG želi i Branislava Ivanovića

M. Šljivak

Nakon što su iz Chelseaja doveli brazilskog štopera Davida Luiza, francuski prvak PSG, namjerava dovesti još jednog fudbalera sa Stamford Bridgea.

Prema navodima engleskih medija, PSG će ponuditi 15 miliona funti za 30-godišnjeg srbijanskog defanzivca, kojeg ugovor s Plavcima veže do kraja naredne sezone. 

S obzirom da je Chelsea najavio nekoliko vrhunskih pojačanja u defanzivi, neće začuditi ako londonski tim prihvati ponudu za Ivanovića, koji je proteklih pet sezona bio jedan od najboljih defanzivaca Premiershipa.

Ipak, ta činjenica mu nije bila dovoljna da dobije novi ugovor, te bismo ovog sjajnog fudbalera od naredne sezone mogli gledati u dresu francuskog prvaka PSG-a.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.