Pun pogodak: Rasprodani svi novi dresovi Lazija

Na Olimpicu profitirali

Pun pogodak: Rasprodani svi novi dresovi Lazija

Teme:

U Laziju su se prije nekoliko sedmica odlučili na promjenu prve garniture dresova za tekuću sezonu što je među navijačima Nebeskoplavih dočekano s oduševljenjem.

Najbolji dokaz tome je podatak da su dresovi rasprodani u rekordnom roku. U prodaji je bilo deset hiljada dresova i sve i jedan je pronašao svog kupca, tako da je Lazio već zaradio približno milion eura.

Budući da se ovaj potez ispostavio kao pun pogodak, u rimskom klubu su odlučiti dostaviti Macronu zahtjev za proizvodnju nove serije dresova koja će se ponovo naći u prodaji u mjesecu martu.

Retro dresovi Lazija su replika garniture koju je slavni rimski klub koristio sredinom 80-tih godina i, po mišljenju navijača, važe za najljepše koje je ovaj klub nosio u svojoj historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.