"Pustio sam Balotellija da napravi najveću grešku karijere"

Mino Raiola otvorio dušu

"Pustio sam Balotellija da napravi najveću grešku karijere"

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli ovog ljeta napustio je Liverpool i karijeru je nastavio u francuskoj Nici.

Balotelli je već na debiju postigao dva gola, ali je propustio jučerašnji meč i već se špekuliše da je došao u svađu s trenerom Nice. Njegov agent Mino Raiola otkrio je koja je najveća greška Balotellija u njegovoj karijeri.

"Nikada mu nisam trebao dati odobrenje da ide iz Manchester Cityja. Najveća greška u njegovoj karijeri je što je odučio da napusti Etihad, a ja sam jedan od krivaca što se to desilo. Sada sam mu rekao da se mora samo fokusirati na fudbal ukoliko želi da se vrati u vrh. Mora samo da jede, spava, se*e, sek*a i igra fudbal, ostalo neka zaboravi", rekao je Raiola, te dodao:

"Pavel Nedved je bio moj prvi igrač. On je jasno imao cilj da uspije u fudbalu i da ima porodični život. Mario se nije fokusirao na to i samo se nadam da nije kasno. Bit će mu jako teško da se ponovo vrati u neki vrhunski klub, ali on to može".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi