Puyol: Messi me ponižavao!

Nije ga mogao zaustaviti

Puyol: Messi me ponižavao!

E. Škorić

Nekadašnji kapiten Barcelone Carles Puyol optužio je Lionela Messija da ga je “ponižavao”.

Puyol kaže da je imao loše iskustvo s Messijem na treningu. Htio je ‘jedan na jedan’ s najboljim igračem svijeta, a onda…

“Bilo je ponižavajuće. Kratko je trajalo. Htio sam vidjeti mogu li ga zaustaviti”, kazao je Puyol, aludiravši jasno na talent svog nekadašnjeg suigrača.

“Trener Guardiola mi je govorio da ga ne povrijedim, da prekinem trening, ali ja sam pokušavao sve da ga zaustavim i on bi me uvijek pobijedio. Nisam mogao s njim”.

Potražite više informacija na temu La Liga:

“On je nezaustavljiv, pravi vanzemaljac. Bolji je sada nego prije četiri godine jer je dodatno naučio da čita igru”, istakao je Puyol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.