QPR se želi riješiti Rija Ferdinanda

Defanzivac već na listi otpisanih?

QPR se želi riješiti Rija Ferdinanda

Queens Park Rangersi ovog ljeta u svoje redove doveli su Rija Ferdinanda dugogodišnjeg reprezentativca Engleske i jednog od ključnih igrača Manchester Uniteda u posljednjih deset godina. 

Međutim Harry Redknapp nije zadovoljan učinkom Ferdinanda koji sedmično zarađuje 35.000 funti, pa će defanzivac po svemu sudeći u januaru promijeniti sredinu. 

Ono što je interesantno jeste činjenica da su ovu priču jutros objavili i Mirror, ali i The Times. Vidjet ćemo da li će Ferdinand već u januaru promijeniti klub, a uskoro ćemo saznati i ko bi mogao biti zainteresovan za njegove usluge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.