QPR, West Ham i Arsenal žele Defoea

Bivši reprezentativac Engleske vraća se kući?

QPR, West Ham i Arsenal žele Defoea

Bivši fudbaler Tottenhama koji je u februaru prešao u MLS ligu, mogao bi brzo napustiti Toronto i vratiti se na Otok. 

QPR i West Ham najozbiljniji su kandidati za dovođenje Jermaina Defoea, a navodno se u utrku uključio i Arsenal. Menadžer QPR-a, Harry Redknapp veliki je fan bivšeg reprezentativca Engleske, a trenirao ga je već tri puta. 

Redknapp je sa Defoeom surađivao u Tottenhamu, Portsmouthu i West Hamu. Međutim povratak na Upton Park, gdje je Defoe počeo karijeru također je jako primamljiv za bivšeg reprezentativca Engleske. 

"Dobijamo mnogo ponuda, posebno za igrača kakav je Defoe. Što se mene tiče, on je još uvijek igrač Toronta. Za nas je jako važno da ga zadržimo jer je odličan fudbaler," rekao je generalni menadžer Toronta Tim Bezbačenko.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.