Quaresma: Divim se samo jednom fudbaleru

Saigrač, lider i veliki prijatelj

Quaresma: Divim se samo jednom fudbaleru

Portugalski reprezentativac Ricardo Quaresma izjavio je da je jedini fudbaler kojem se istinski divi njegov saigrač i veliki prijatelj Cristiano Ronaldo.

"On uvijek podržava svoj tim, a čak ga ni povreda nije zaustavila da bude tu uz nas. Zbog toga je jedina osoba kojoj se divim u svijetu fudbala", rekao je Quaresma, te nastavio:

"Čast je igrati s njim, jer je on sjajan kapiten. Svi Portugalci bi trebali biti ponosni što imaju fudbalera kao što je Cristiano Ronaldo".

Ricardo Quaresma je u finalnoj utakmici Evropskog prvenstva zamijenio povrijeđenog Cristiana Ronalda u 24. minuti i dao je doprinos historijskom rezultatu njegove selekcije koja je postala prvak Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi