Quaresma novom frizurom nadmašio i Pogbu

U stilu čeka sutrašnje finale EP-a

Quaresma novom frizurom nadmašio i Pogbu

E. Čaušević

Francuska i Portugal sutra u Parizu igraju finalnu utakmicu Evropskog prvenstva.

Mnogi ljubitelji fudbala nisu očekivali da će u finalu Evropskog prvenstva u Parizu na kraju igrati Francuska i Portugal. Francuzi su u polufinalu savladali Njemačku, dok je Portugal bio bolji od Velsa.

Za finale se svi spremaju, a igrači znaju da im je ovo jedna od najvažnijih utakmica. Ipak, dosadašnje pripreme za finale obilježio je Ricardo Quaresma sa zanimljivom frizurom.

Quaresma se pripremio za finale sa neobičnom frizurom, te je postavio novi izazov za Pogbu koji je poznat po tome da voli eksperimentisati sa frizurama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi