Rade Krunić, ipak, u Vojvodini

Bivši mladi reprezentativac BiH

Rade Krunić, ipak, u Vojvodini

Donedavni mladi bh. reprezentativac Rade Krunić karijeru će nastaviti u Vojvodini. 

Time je okončana višenedjeljna saga oko njegovog dolaska na Marakanu, a  Krunić će sa klubom iz Novog Sada potpisati ugovor do ljeta 2016. godine. 

“On putuje na pripreme kao igrač Vojvodine, a promociju svih naših novih fudbalera održat ćemo po povratku. Zadovoljni smo jer je pojačana konkurencija u našem prednjem redu i svakako da će Krunić predstavljati pojačanje”, potvrdio je Mićo Vranješ, transfer-koordinator Vojvodine. 

Podsjetimo, Krunić je na ljeto bio potpisao predugovor sa Veronom, no italijanskom klubu nikada se nije priključio, pa je ostao u Donjem Sremu. Još je igrao za Sutjesku iz Foče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.