Rade Krunić na pragu prelaska u Veronu

Mladi reprezentativac BiH u Italiji

Rade Krunić na pragu prelaska u Veronu

Mladi reprezentativac BiH i igrač srbijanskog Donjeg Srema, Rade Krunić, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Seriji A. 

Iako se Krunić u posljednje vrijeme mnogo povezivao sa Crvenom zvezdom, nova destinacija ovog 20-godišnjeg Fočaka, kako stvari stoje, zove se italijanski prvoligaš Hellas Verona, s kojim bi Krunić početkom nedjelje trebao potpisati ugovor.

Kako stoji na zvaničnoj stranici Donjeg Srema, Krunić je u Italiji prošao sve medicinske testove, te se dogovorio za lične uslove (klubovi su još ranije postigli dogovor) i ostalo je još samo „parafiranje“ ugovora.

Krunić je tokom ljeta osim Zvezde i Verone bio na meti Jagodine, Čukaričkog, a potom i Genta i Empolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.