Radinović ima novi klub, trener mu bivši igrač Želje

Vratio se u Srbiju

Radinović ima novi klub, trener mu bivši igrač Želje

Uglješi Radinoviću nakon raskida saradnje sa Željezničarom nije dugo trebalo da pronađe novi angažman.

Nova destinacija u karijeri ovog 24-godišnjeg srbijanskog internacionalca će biti FK Bačka, klub koji se takmiči u Super ligi Srbije, a između dvije strane je dogovorena saradnja do kraja sezone. 

Radinović su klubu iz Bačke Palanke, nedaleko od Novog Sada, već priključio i predstavljat će pojačanje u nastavku sezone u kojoj je primarni cilj opstanak.

"Na treninzima sam vidio da Radinović ima kvalitet, da voli da igra s malo dodira i uglavnom vidi i ima rješenje prije nego što dobije loptu. Čini mi se da ima i solidnu defanzivu i kao takav može i treba nam da igra u oba pravca. Željan je dokazivanja", kazao nam je trener Bačke Zvezdan Milošević.

Malo je poznato da je Milošević rođen u Sarajevu i da je svojedobno igrao za Željezničar. Na klupu Bačke je stigao ovog ljeta nakon što je prethodno s uspjehom radio u Litvaniji i Švedskoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi