Fudbaler Željezničara nakon meča protiv AIK-a

Radinović: Naivno smo ispali, bili smo u momentima i bolji

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Željezničar je večeras poražen u Stockholmu od AIK-a (2:0) u revanš meču 2. pretkola Evropske lige.

Plavi su se ovim porazom oprostili od ovogodišnjeg izdanja Evropske lige jer su u prvoj utakmici na Grbavici odigrali 0:0. Nakon utakmice Uglješa Radinović je izjavio da ostaje žal što Željo nije uspio da napravi nešto više večeras.

"Šta reći? Znali smo da će oni biti opasni iz prekida, pričali smo o tome i primili smo dva gola iz prekida. Šta drugo reći osim šteta. Uopšte nas nisu nadigrali i u nekim momentima smo mi bili bolji tako da ostaje žal, ali šta je tu je. Glave gore i okrećemo se prvenstvu. Znali smo da najveća opasnost prijeti iz prekida i dali su nam golove upravo iz prekida. Nekako smo na kraju i naivno ispali", rekao je Radinović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi