Radio u fan shopu PSG-a, a danas donosi bodove Nantesu

Lijepa fudbalska priča

Radio u fan shopu PSG-a, a danas donosi bodove Nantesu

A. Beganović
Teme:

Na otvaranju Ligue 1 fudbaleri Nantesa su s minimalnih 1:0 savladali Lens, a pobjedu popularnim Kanarincima donio je Yacine Bammou, koji je danas glavna priča u francuskim medijima.

Naime, francuski mediji pišu da je Bammou prije samo godinu dana rekreativno igrao fudbal u tamošnjem niželigaškom klubu Evry Essonneu, a za život je zarađivao radeći u fan shopu PSG-a.

U pomenutom niželigašu je i pored rada u fan shopu PSG-a pružao dobre partije, pa ga je uzeo Nantes, koji ga je pozajmio Vendee Luconu. U ovom klubu se nije najbolje snašao i razmišljao je o kraju karijere, no kako Filip Đorđević nije htio potpisati novi ugovor s Kanarincima, Bammou je dobio novu priliku. 

Istu je objeručke prihvatio, nametnuo se treneru, kojem je za ukazano povjerenje odgovorio na najbolji način, pogotkom vrijednim tri boda.


FC NANTES 1 - 1 RC LENS ( Yacine Bammou ) by f1267588534

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti