U Lovćenu nezadovoljni

Radonjić: Za nas je danas bila nemoguća misija proći dalje

Trener Lovćena Mojaš Radonjić nije zadovoljan nakon poraza od Željezničara (0:1) i ispadanja iz Evropske lige.

Radonjić smatra da je utakmica završena onog trenutka kada je isključen Bogdanović, te da nisu imali šta tražiti protiv Plavih s Grbavice.

"Čestitke Željezničaru na prolazu. Nakon crvenog kartona utakmica je bila završena. Protiv dobre ekipe Željezničara vjerovatno ne bismo puno napravili ni u punom sastavu. Utakmicu smo dobro otvorili sve do tog kobnog minuta. Skoro je nemoguće je bilo izdržati 80 minuta s igračem manje. Imali su svojih šansi, mi smo se uspjeli držati u prvom poluvremenu. Gol smo primili iz kiksa i nema šta da zamjerim svojim igračima", rekao je Radonjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.