Radoslav Batak na klupi Vojvodine

Novosađani dobili novog trenera

Radoslav Batak na klupi Vojvodine

D. Vejo

Fudbaleri novosadske Vojvodine konačno mogu odahnuti, jer će od danas i zvanično imati novog šefa struke, a ime mu je Radoslav Batak.

Jučerašnji poraz od Partizana (1:0), primorao je čelnike crveno-bijelih da hitno reaguju po pitanju novog stratega. Odluka je donešena, Batak će u predstojećem periodu voditi tim sa Karađorđa.

U dosadašnjoj karijeri, Batak je branio boje Čelareva, Dinama iz Moskve, Mogrena, Tobola, Mladosti iz Apatina, Vojvodine i drugih. Pored toga, svojevremeno je nosio dres reprezentacije Crne Gore gdje je zabilježio 25 nastupa i postigao jedan gol.

Upravo je navedeni crnogorski stručnjak prema mišljenju rukovodstva crveno-bijelih idealno rješenje na klupi.

Podsjetimo, Vojvodina je bez trenera ostala uoči meča sa Partizanom kada je klupu napustio Aleksandar Veselinović nakon svega četiri utakmice vođenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije