Radost na Old Traffordu: Fellaini našao novi klub?

Želi ga West Ham

Radost na Old Traffordu: Fellaini našao novi klub?

E. Čaušević

Belgijski reprezentativac Marouane Fellaini u prošlom kolu bio je tragičar Manchester Uniteda u meču sa Evertonom.

Fellaini je u igru ušao u samom finišu utakmice dok je njegov klub imao prednost od 1:0, ali je zatim Belgijanac stupio na scenu. On je skrivio penal iz kojeg je Everton stigao do izjednačenja, te na kraju jednog boda.

Belgijanac se našao na udaru navijača Manchester Uniteda koji su od kluba zatražili da se riješe ovog igrača. Engleski mediji prenijeli su danas da je na adresu Crvenih đavola već stigla jedna ponuda za Fellainija.

Navodno, ovog veznog igrača u West Hamu želi da vidi hrvatski stručnjak Slaven Bilić. Londonski klub je spreman već u januaru da Fellainija dovede na posudbu do kraja sezone, a da nakon toga otkupi njegov ugovor. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova vijest oduševila je danas navijače Uniteda koji se na društvenim mrežama zahvaljuju čelnicima West Hama što će Unitedu učiniti veliku ulogu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi