Mladi veznjak vjeruje u prolazak u grupnu fazu

Radovac: Jesmo autsajderi, ali idemo zabiti dva gola

Fudbalski klub Sarajevo večeras će u Njemačkoj tražiti čudo. Plasman u grupnu fazu bordo tima bi to uistinu i bio, a evropska gostovanja u ovoj sezoni daju navijačima za pravo da se potajno nadaju. 

Pritiska na izabranicima Dženana Uščuplića nema, a sutrašnja utakmica bit će nagrada fudbalerima Sarajeva za sve do sada urađeno u Evropi. Jedan od onih koji je najviše "profitirao" od ovogodišnjeg nastupa Sarajeva u Evropi je Samir Radovac. Mladi 18-godišnjak skuplja evropsko iskustvo i brusi svoj neosporni talenat. 

"Uslovi su fantastični. Super je bilo raditi na ovakvom terenu, mislim da smo Bilino Polje i Koševo imaju ovakvu travu u Bosni i Hercegovini. Nadamo se dobrom rezultatu i prolasku dalje," kaže Radovac i dodaje: 

"Nikada se ne treba otpisati. Jesmo autsajderi, ali ćemo se potruditi i mislim da možemo ostvariti dobar rezultat. Opet stižemo rezultat sa Koševa, moramo postići dva gola i možda sutra prođemo dalje," kaže Radovac. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.