Rafael Benitez mijenja Bilića na klupi West Hama?

Biliću slijedi otkaz?

Rafael Benitez mijenja Bilića na klupi West Hama?

Španski trener Rafael Benitez mogao bi u narednim danima sjesti na klupu West Ham Uniteda.

Benitez će biti korak bliže tome ukoliko se desi ono što mnogi očekuju - otkaz Slavenu Biliću. Hrvatski stručnjak je imao katastrofalan početak sezone jer nije zabilježio nijedan bod u prva tri kola, pa sada mnogi smatraju da su mu dani u Londonu odbrojani. 

Ovaj proces bi trebao biti ubrzan nakon jučerašnjeg poraza West Hama od Newcastle Uniteda (3:0). Uprkos tome što su čelnici West Hama angažovali ovog ljeta igrače poput Zabalete, Harta, Arnautovića ili Chicharita, ekipa igra očajno, a cijenu bi mogao platiti trener. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

S druge strane, Benitezu ne ide pretjerano dobro početkom sezone sa Newcastleom, a jučerašnja pobjeda bila mu je prva ove sezone te je zabilježio i dva poraza. Ukoliko West Ham želi na klupi vidjeti uskoro Beniteza, morat će Svrakama platiti odštetu od pet miliona funti za ovog stručnjaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi