Rahmanović: Znamo sve vrline i mane našeg protivnika

Igrači Sarajeva doputovali u Moldaviju

Rahmanović: Znamo sve vrline i mane našeg protivnika

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva jutros su otputovali u Moldaviju gdje će u četvrtak igrati meč prvog pretkola Evropske lige.

Izabranici Mehmeda Janjoša u prvom pretkolu Evropske lige igraju protiv Zarije, a bordo tim jutros je iz Sarajeva krenuo put Moldavije gdje su stigli u večernjim satima. Za bordo klub u Moldaviji mogao bi debitovati i Amar Rahmanović koji je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Sarajevom.

Nakon dolaska u Moldaviju Rahmanović je izjavio da su stručni štab i igrači analizirali igru svog protivnika, te da znaju sve mane i vrline Zorije.

"Sigurno da nas čeka jedna teška utakmica. Mi smo ih dosta analizirali i znamo im sve vrline i mane. Mislim da ćemo spremno ih dočekati i svi se nadamo dobro rezultatu. Ono što sam primjetio da imaju dosta sporu odbranu i tu nam je najveća šansa. Bolje je da igramo prvo u gostima, mada to ne mora ništa značiti jer uvijek imaju dva poluvremena. Ovdje sam 7-8 dana i osjećam se da sam tu kao već duži period, sve je pozitivno i dobro", rekao je Rahmanović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi