Raiola: Balotelli bi se mogao vratiti u Englesku

Mario ponovo na Otoku?

Raiola: Balotelli bi se mogao vratiti u Englesku

E. Škorić

Agent Marija Balotellija Mino Raiola ne isključuje mogućnost da se Italijan vrati u Englesku.

Balotelli je trenutno član Nice, u čijem dresu je postigao 10 golova u 13 mečeva, a zbog trenutne forme ponovo se povezuje s velikanima.

Dobro poznati agent Mino Raiola otkriva da bi se 26-godišnji napadač mogao vratiti u Englesku, gdje je igrao za Manchester City i Liverpool.

"Već smo imali razgovore s engleskim klubovima, ali stvarno je prerano govoriti o tome. Želimo da Mario zadrži trenutnu formu. Za Marija sam uvijek govorio da će doći njegovo vrijeme. On je imao problema dok je bio u Liverpoolu zadnju godinu i nije bio emotivno jak. No, sda se dokazuje, a smatram da mu Jurgen Klopp nije niti dao pravu šansu", rekao je Raiola, dodavši:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mislim da Mario razumije dosta stvari i zna gdje je griješio u prošlosti. Ali to je njegova karijera i on sam odlučuje o nekim stvarima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi