Raiola: Balotelli je lud, slupao mi je Bentleya

Novi grijeh Italijana

Raiola: Balotelli je lud, slupao mi je Bentleya

Iako Mario Balotelli čini sve da samo fudbalskim umijećem puni medijske stupce, od skandala jednostavno ne može pobjeći. 

Još jednu (ne)zgodnu priču o njegovom nestašluku za Il Giornale je ispričao agent Mino Raiola koji ga doslovno drži kao "kap vode na dlanu". Holanđanin italijanskog porijekla je otkrio da mu je tamnoputi napadač tražio da mu posudi svoj Bentley, ali uslov je bio da prethodno zabije dva gola Marseilleu. 

"Mario je lud, ali sve mu opraštam jer je dobar dečko. Jedan dan me pitao može li posuditi moj Bentley. Rekao sam mu: 'Mario, zabij dva gola protiv Marseillea i onda možemo pričati'. Ja sam na to zaboravio bio. U jednom trenutku supruga me zove i kaže: 'Mario je na telefonu, proslijedit ću ti ga. Odjednom čujem taj gromki glas: 'Mino ključevi, postigao sam dva gola, daj mi ključeve od Bentleyja. Na kraju sam mu ih dao", kazao je Raiola i dodao:

"S autom je otišao do Jaht kluba gdje ga je zabio u stub. Nazvao me i rekao: 'Mino, žao mi je'. Naravno da sam mu oprostio jer se na njega ne mogu ljutiti", ispričao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Balotelli je epizodu u novom klubu otvorio na odličan način i u dosad odigrana dva kola je postigao četiri gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi