Raiola najavio šta će biti sa Zlatanom
Foto: EPA

Ostaje u Evropi

Raiola najavio šta će biti sa Zlatanom

M. Šljivak

Menadžer Miono Raiola odlučio je progovoriti o daljoj karijeri Zlatana Ibrahimovića.

Švedskom napadaču ovog ljeta ističe jednogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, gdje postoji mogućnost produženja saradnje za još jednu sezonu.

Međutim, postoje i druge opcije. Spominjala se mogućnost da Ibra ode u amerčki MLS, no njegov menadžer Mino Raiola je otrkio da Zlatan ostaje u Evropi."

Ibrahimović može igrati barem još dvije godine. Ima mnogo ponuda za njega i mogu slobodno reći da će ostati u Evropi. To je stoposto", rekao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Šveđanin se trenutno oporavlja od teške povrede koljena. Iako se radi o zaista teškoj povredi, Zlatan je najavio povratak jako brzo, a u dresu Uniteda je 35-godišnji napadač postigao 28 golova u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi