Raiola postaje sve moćniji: I Verratti prelazi kod njega?

Italijan kod Italijana

Raiola postaje sve moćniji: I Verratti prelazi kod njega?

Italijanski agent Mino Raiola radi nevjerovatan posao sa igračima koji su njegovi klijenti. 

Gotovo svi igrači koje vodi ovaj sjajni agent igraju u velikim evropskim klubovima i nemaju problema pronaći novu ekipu kada dođe vrijeme za transfer. 

Upravo je to ono što želi i član PSG-a Marco Verratti - transfer. On ovog ljeta očito jako želi napustiti PSG i preći u drugi klub, a spas izgleda vidi upravo u Raioli. 

Kako prenose italijanski mediji, Verratti namjerava okončati saradnju sa trenutnim agentom Donatom Di Camplijem i preći kod Raiole. Italijanski igrač vjeruje kako će mu Raiola ispuniti želju i pronaći novi klub, a vidjet ćemo da li će tako i biti na kraju. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, klijenti Raiole su između ostalog Zlatan Ibrahimović, Mario Balotelli, Romelu Lukaku i Gianluigi Donnarumma. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi