Raiola se oglasio nakon optužbi na račun Ibrahimovića

Stao u Zlatanu odbranu

Raiola se oglasio nakon optužbi na račun Ibrahimovića

Fudbalski agent Mino Raiola oglasio se na optužbe koje je Ulf Karlsson iznio na račun Zlatana Ibrahimovića. 

Naime, bivši švedski atletski selektor je izjavio da je Zlatan Ibrahimović bio pod dopingom dok je nastupao za Juventus, a nije dugo trebalo čekati da u odbranu napadača Paris Saint-Germaina stane njegov agent Mino Raiola.

"Mi ćemo ga sigurno tužiti. Nisam stručnjak, ali imamo advokate u Švedskoj. Nećemo reći ko je advokat, to ćemo kasnije otkriti i uvijek postoje ljudi koji mrze druge. Možda je Karlsson bivši sportaš koji nije uspio, a možda je i ljubomoran", izjavio je Raiola za Expressen i potom dodao:

"Ovaj čovjek je napravio veliku pogrešku. On je imao život prije ove izjave, imat će i nakon nje, ali on širi laži", dodao je Raiola.

Raiola ističe da Zlatan u Juventusu nije bio oslobođen testova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Dok je Ibrahimović igrao za Juventus bilo je dosta doping kontrola, on je testiran između petnaest i dvadeset puta. Bio je pod mikroskopom u Juventusu i zato su ove optužbe smiješne i neutemeljene. Zlatan ni u jednom klubu nije uzeo čak ni aspirin i u ove rasprave ne želi ni ulaziti", istakao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi