Raiola "zaratio" sa vlasnicima Milana

Nije imao ništa lijepo reći o njima

Raiola "zaratio" sa vlasnicima Milana

Poznati fudbalski agent Mino Raiola izrazio je sumnju kada je u pitanju proces preuzimanja Milana.

Naime, iako se u italijanskim medijima priča o tome da su Kinezi kompletirali preuzimanje Milana, Raiola ipak ne vjeruje u to.

"Ako je sve završeno oko preuzimanja kluba, zašto onda nisu uložili nikakav novac još uvijek?", pita se Raiola. Također, on je komentarisao razliku između kineskih vlasnika Intera i Kineza koji su preuzeli ili trebaju preuzeti Milan, te je bio brutalno iskren.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vlasnici Intera su ozbiljni ljudi, a osim toga Frank De Boer je pametan trener. Milan? Skeptičan sam", rekao je Raiola.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi