Raiola: Zlatan u Milanu? Nada posljednja umire

Ibrahimović nema namjeru da se vraća na San Siro

Raiola: Zlatan u Milanu? Nada posljednja umire

E. Čaušević

Agent Zlatana Ibrahimovića izjavio je da i dalje postoji mogućnost da se švedski napadač vrati na San Siro.

Mino Raiola danas je otvoreno pričao o budućnosti Ibrahimovića kojem na kraju ove sezone ističe ugovor sa PSG-om. Zlatan će na kraju sezone najvjerovatnije napustiti Pariz, a nekoliko klubova iskazalo je želju da vidi Šveđanina u svojim redovima.

Nakon što su počele špekulacije da će Ibra napustiti PSG mediji su odmah objavili da će on karijeru nastaviti u Milanu. Ipak, njegov agent sumnja da će se Ibrahimović vratiti na San Siro.

"Ljetos je Milan kontaktirao Zlatana, ali on nije želio da prihvati njihovu ponudu. Evidentno je da će na kraju sezone napustiti PSG, ali male su šanse da će izabrati Milan. No, nada posljednja umire", rekao je Raiola.

On je dodao da je teško očekicati da se Ibrahimovi vrati u Italiju jer prema njegovom mišljenju malo klubova može da plati njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Američki MLS nije jedina opcija, ali Zlatan ima želju da tamo zaigra. Još ima vremena do juna i sve opcije su u igri", dodao je Raiola.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.