Rakitić: Moramo nastaviti ovako jer radimo sjajan posao
Foto: EPA

Vezni igrač Barcelone nakon utakmice protiv Espanyola

Rakitić: Moramo nastaviti ovako jer radimo sjajan posao

D. Rakanović

Vezni igrač Barcelone Ivan Rakitić rekao je da ekipa radi sjajan posao, kao i da moraju nastaviti pobjeđivati ukoliko žele da osvoje titulu.

Barcelona je lagano savladala Espanyol sa 3:0 u okviru 35. kola španske La Lige, a drugi pogodak postigao je upravo hrvatski reprezentativac u 76. minutu.  

"Ekipa je radila čitavu utakmicu, znali smo da će doći trenutak kada će se otvoriti i na kraju smo taj trenutak i dočekali. Moramo nastaviti ovako jer radimo sjajan posao," rekao je Rakitić. 

On je rekao da prvo moraju razmišljati o svojim utakmicama, a zatim gledati na Real Madrid u borbi za titulu u španskoj La Ligi. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svaka je utakmica teška, moramo dobiti svaku do kraja. Najprije moramo razmišljati o sebi, a onda o onome što je Real Madrid napravio", rekao je Rakitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi